logo Priveemailbox.nl

Priveemailbox.nl

Niet tevreden over Priveemailbox.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal gemodereerd door website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten bij ieder berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Priveemailbox is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. priveemailbox berichten worden beantwoord door ingehuurde berichten centrale. Lees waarom onze experts priveemailbox.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor priveemailbox zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Priveemailbox review

priveemailbox.nl is een casual dating site dat uitsluitend gebruik maakt van zelf gecreëerde neppe leden. Dit benoemen ze aan de onderkant van de website verborgen in de lastig te lezen tekst. Zo zeggen ze: "De profielen op priveemailbox zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het versturen van chatberichten moet je kosten betalen per berichtje. Daarbij worden de berichtjes die je krijgt automatisch verstuurd door de website zelf. Wanneer je vervolgens daarop in gaat wordt dit berichtje beantwoord door een chat operator. Deze chatoprators krijgen gewoonlijk een vast bedrag per chatbericht dat ze ontvangen of versturen. Waarschijnlijk word je meteen na het registreren overrompelt door de soms honderden chat berichtjes van dit soort fictieve leden. Tevens gaat het meestal om aantrekkelijke vrouwen.

Bovendien proberen ze je allemaal de voorbeelding te geven ontzettend veel interesse in je te hebben, al dan niet met een afspraakje in de planning. Natuurlijk is het hebben van fysieke afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van berichtjes zijn minimaal €0,75 per chatbericht. Daarvoor moet je dan wel een credit bundel inkopen van ten minste €74,99. Anders kost het je al gauw €1,- per bericht. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te krijgen met de profielen van priveemailbox. Al doen ze veelal overkomen dat ze wel willen daten. Kort samengevat hebben deze chatters als doel om je zo lang als mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op priveemailbox.nl?

Ben je al een gebruiker van priveemailbox, dan raden wij je aan om je daar ook snel weer uit te schrijven. Tenslotte zijn er wel betrouwbaardere aanbieders waar je wel echte sexdates kunt hebben. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt en uit duizenden erotisch dating platforms de beste alternatieven voor priveemailbox.nl geselecteerd. Uiteraard maken deze aanbieders geen gebruik van neppe profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte dames.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Johny (27 jaar) 19 Jul 2018
Ik raad Priveemailbox.nl niet aan Had al mijn vermoedens en grote

Had al mijn vermoedens en grote twijfels. Hij is gelukkig niet meer online en dat zegt meer dan voldoende. Ze zullen het wel hebben opgegeven met hun nep profielen. Van mij mag het nog een keer op het nieuws komen. Trek de beerput maar lekker open.....