logo Geilevriendschap.nl

Geilevriendschap.nl

Niet tevreden over Geilevriendschap.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen beheerd door de site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geilevriendschap is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. geilevriendschap berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geilevriendschap.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geilevriendschap zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geilevriendschap review

Geilevriendschap is een neppe datingwebsite met door hun zelf gemaakte fake profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je direct na je aanmelding overspoeld met tig tallen berichten van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van deze berichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht betalen. Om te kunnen reageren moet je credits aanschaffen waardoor je ten minste voor 10 euro een creditbundel moet betalen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe hoger je koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het niet mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op geilevriendschap.nl?

Dus ben je een van de leden van geilevriendschap, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder fictieve gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor geilevriendschap.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

geilevriendschap uitschrijven

Je geilevriendschap account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "geilevriendschap.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw account permanent te verwijderen.

Let op: Je geilevriendschap eventuele contact punten vervallen direct na het deactiveren van je account!