logo Geilenegerinnen.com

Geilenegerinnen.com

Niet tevreden over Geilenegerinnen.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk gemodereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem en kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Geilenegerinnen is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. geilenegerinnen berichten worden beantwoord door betaalde chatoperator. Lees waarom onze experts geilenegerinnen.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor geilenegerinnen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geilenegerinnen review

geilenegerinnen.com is een seks datingsite dat gebruik maakt van door hun zelf ontwikkelde fake leden. Dit wordt bevestigd helemaal onderin hun website verborgen in de moeilijk zichtbare tekst. Zo benoemen ze: "De profielen op geilenegerinnen zijn fake, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het versturen van berichten moet je kosten betalen per berichtje. Tevens worden reacties die je krijgt automatisch verstuurd door hun zelf. Wanneer je vervolgens daarop reageerd wordt dit chatbericht gevoerd met een betaalde chatoperator. Deze mensen krijgen over het algemeen een vergoeding per berichtje dat ze ontvangen of versturen. In de meeste gevallen word je direct na de inschrijving overladen door de tientallen chat berichten van dit soort fictieve gebruikers. Daarbij gaat het vrijwel altijd om sexy vrouwen.

Bovendien proberen de chatters achter de profielen je de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben, al dan niet met een date in . Natuurlijk is het hebben van fysieke ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden en versturen van chatberichten zijn ten minste 75 eurocent per berichtje. Voordat je kunt reageren moet je dan wel een credit bundel inkopen van op z'n minst €74,99. Anders betaal je al snel meer dan €1,- per credit. Daarna is het niet mogelijk om fysieke dates te hebben met de gebruikers op geilenegerinnen. Al doen ze bijna altijd overkomen dat ze heel graag je te willen ontmoeten. Kort samengevat hebben deze chatters als enige doel om jou zo lang als het lukt je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op geilenegerinnen.com?

Heb je je al ingeschreven op geilenegerinnen, dan adviseren onze experts om je daar ook direct weer af te melden. Daarentegen bestaan er wel betrouwbaardere aanbieders waar je wel echte erotische dates kunt regelen. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 3000 casual dating sites de beste alternatieven voor geilenegerinnen.com gevonden. Zoals je kunt verwachten maken deze datingsites geen gebruik van neppe profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte gebruikers.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Sharik (30 jaar) 27 Jun 2018
Ik raad Geilenegerinnen.com niet aan Als Afrikaans komaf ben ik gek van negerinnen maar is

Als Afrikaans komaf ben ik gek van negerinnen maar is dating oplichting in Holland normaal? Ik luister wel naar jullie en ik heb mij snel uitgeschreven op geilenegerinnen.com. Ik hoop dat ik op de sites die aangeboden worden niet opgelicht ga worden. Ik doe jullie vertrouwen.