logo Gebuur.date

Gebuur.date

Niet tevreden over Gebuur.date? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal gegenereerd door de site zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gebuur is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. gebuur berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gebuur.date afraden en zie wat de betere alternatieven voor gebuur zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gebuur review

Gebuur is een fictieve datingsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je registratie overspoeld met soms honderden reacties van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je ten minste voor tien euro een creditpakket moet nemen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je betaald hoe minder je per bericht betaald. Uiteraard is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al wekken ze veelal de indruk dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op gebuur.date?

Dus ben je ingeschreven op gebuur, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere opties voor erotische dating zonder nep leden. Bovendien hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor gebuur.date. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

gebuur profiel verwijderen

Je gebuur account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "gebuur.date/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw profiel meteen te laten verwijderen.

Let op: Je gebuur eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt hierna!