logo Lekkereprofielen.nl

Lekkereprofielen.nl

Niet tevreden over Lekkereprofielen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Lekkereprofielen is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. lekkereprofielen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts lekkereprofielen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor lekkereprofielen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lekkereprofielen review

Lekkereprofielen is een fake dating website met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je direct na je registratie overrompelt met tig tallen berichten van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen plannen. Zodra je op een chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je credits aanschaffen waarmee je op z'n minst voor 10 euro een creditpakket moet inkopen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe meer je betaald hoe minder je per berichtje betaald. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te krijgen, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op lekkereprofielen.nl?

Dus ben je ingeschreven op lekkereprofielen, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating zonder gemodereerde gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor lekkereprofielen.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

lekkereprofielen account verwijderen


Je lekkereprofielen account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "lekkereprofielen.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je lekkereprofielen eventuele credits verlies je wel direct na het deactiveren van je account!