logo Puurmatuur.nl

Puurmatuur.nl

9
Niet tevreden over Puurmatuur.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen geproduceerd door deze site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Puurmatuur is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. puurmatuur berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts puurmatuur.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor puurmatuur zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Puurmatuur review

Puurmatuur is een fictieve datingsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je meteen na je registratie overladen met soms honderden chatberichten van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je op z'n minst 10 euro een bundel moet nemen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per bericht moet betalen. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op puurmatuur.nl?

Dus ben je een van de profielen op puurmatuur, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en om het beter te proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating zonder fictieve profielen. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor puurmatuur.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdating met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating websites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

puurmatuur account verwijderen

Je puurmatuur account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk daarna op het tandwiel icoontje (of ga direct naar "puurmatuur.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw account permanent te laten verwijderen.

Let op: Je puurmatuur eventuele tegoed verlies je wel direct na het deactiveren van je account!