logo Privatecupid.com

Privatecupid.com

9
Niet tevreden over Privatecupid.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen gegenereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Privatecupid is een datingsite met fictieve profielen. Daarnaast worden berichtjes beantwoord door ingehuurde berichten centrales. Lees wat onze experts over privatecupid.com zeggen en waarom deze datingsite wordt afgeraden door ons. Bekijk wat de meest betrouwbare erotische dating site zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder chat operators

privatecupid review

privatecupid is een dating website met voornamelijk neppe profielen die door deze website zelf worden aangemaakt. De chatberichten die je ontvangt worden bijna altijd beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators zijn getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want wanneer je op deze chatberichten wilt antwoorden moet je hiervoor geld betalen per bericht dat je verstuurd. Hiervoor moet je dan ook meteen een bundel inkopen van minstens ruim 17 euro, oplopend tot tegen de €220 per transactie. Hoe de credit pakket des te lager de kosten per verstuurd bericht. Des al niet te min zijn de kosten met de duurste credit-pakket als nog gewoon tenminste €1,10 per bericht dat je verstuurd. Bij de meest voordelige creditbundel betaal je zomaar al €1,75 per verstuurd bericht. Ten slotte is het onmogelijk om offline afspraakjes te hebben met de profielen op deze dating site al beweren ze bijna altijd dat dit wel zo is.

Ingeschreven op Privatecupid.com?

Dus ben je ingeschreven op privatecupid, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor sexdating zonder nep profielen. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor privatecupid.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

privatecupid uitschrijven

Vaak maken dit soort dating sites het jou zo niet gebruiksvriendelijk mogelijk om je profiel te verwijderen. Tevens leggen ze er niks over uit tussen de veel gestelde vragen. Om je privatecupid profiel te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op privatecupid.com, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Als tweede druk op het kleine pijltje omlaag, aan de zijkant van je profielfoto acountnaam rechtsboven van je scherm. Er verschijnt nu een extra menu{ waaronder “Instellingen”, ga daar naartoe.
  3. Op de nieuwe pagina scroll je helemaal naar de onderkant van de pagina. Klik op de knop met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Selecteer 1 reden waarom je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de knop “account verwijderen” om je lidmaatschap definitief te verwijderen

Let op: Je privatecupid eventuele contact punten en berichten gaan verloren na het verwijderen van je account!