logo Xcamsxl.nl

Xcamsxl.nl

Niet tevreden over Xcamsxl.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk beheerd door de site zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Xcamsxl is een casual dating site met fictieve profielen. De berichten worden bovendien beantwoord door betaalde chat operators. Ontdek wat experts over xcamsxl.nl zeggen en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door experts. Ondervind wat de eerlijke datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder betaalde berichten centrales

xcamsxl review

xcamsxl is een dating site met voornamelijk fictieve profielen die door hen zelf worden toegevoegd. De berichtjes op je account worden zowat allemaal geschreven door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators zijn getraind om een chatgesprek tot stand te houden, want zodra je op zo een bericht wilt antwoorden moet je daarvoor meer dan één euro betalen per bericht dat je verstuurd. Daarnaast moet je in de meeste gevallen ook eerst een bundel vooruitbetalen van op z'n minst €17,50, oplopend tot wel bijna 220 euro . Hoe het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd credtis. Anderzijds betaal je bij de meest dure credit-bundel nog gewoon ruim één euro per chatbericht. Bij een creditpakket betaal je zomaar al € 1,75 per bericht dat je verstuurd. Uiteraard is het onmogelijk om offline afspraakjes te regelen via deze site al zeggen ze meestal dat het juist wel kan.

Ingeschreven op Xcamsxl.nl?

Dus ben je een gebruiker van xcamsxl, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor xcamsxl.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

xcamsxl profiel verwijderen

Vaak maken dit soort datingsites het je zo gecompliceerd als mogelijk om je account te verwijderen. Tevens kun je er niks over terug vinden bij de veel gestelde vragen. Om je account op te zeggen kun je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op xcamsxl.nl, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Vervolgens klik op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, rechts van je profielfoto acountnaam rechtsboven van de website. Er is nu een nieuwe menu zichtbaar{ waaronder , klik in dit menu op de optie “Instellingen”.
  3. Op de nieuwe pagina scroll je helemaal naar de onderkant van de pagina. Klik vervolgens onderin op de knop “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Selecteer 1 reden waarom je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de button “account verwijderen” om je profiel definitief te verwijderen

Let op: Je xcamsxl eventuele contact punten en berichten komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!