logo Instagangbang.com

Instagangbang.com

Niet tevreden over Instagangbang.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen beheerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Instagangbang-com is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. instagangbang-com berichten worden beantwoord door ingehuurde chatoperator. Lees waarom onze experts instagangbang.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor instagangbang-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Instagangbang-com review

instagangbang.com is een seks datingsite die gebruik maakt van door hun zelf gecreëerde neppe leden. Dit benoemen ze beneden aan de website weggestopt in het midden van de lastig te lezen tekst. Zo schrijven ze: "De profielen op instagangbang-com zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van berichten moet je geld betalen per berichtje. Daarnaast worden berichtjes die je ontvangt systematisch verstuurd door bots. Zodra je op zo een reactie reageerd wordt het bericht beantwoord door een betaalde berichten centrale. Deze personen krijgen gewoonlijk een commissie per bericht dat ze ontvangen of versturen. Waarschijnlijk word je kort na het aanmelden overvallen door de soms honderden chat verzoekjes van deze zelf gecreëerde gebruikers. Tevens gaat het in de meeste gevallen om sexy vrouwen.

Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven ontzettend veel interesse in je te hebben, en daarbij een afspraakje in de planning. Uiteraard is het hebben van offline dates niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden en versturen van chatberichten zijn minimaal 75 eurocent per berichtje. Voordat je kunt reageren moet je dan wel een creditpakket vooruitbetalen van op z'n minst €74,99. Anders kost het je al gemakkelijk meer dan €1,- euro per credit. Uiteraard is het niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren met de profielen op instagangbang-com. Al zeggen ze veelal dat ze heel graag willen daten. Daarentegen hebben zij als enige doel om je zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op instagangbang.com?

Ben je al gerigistreerd op instagangbang-com, dan adviseren onze experts om je daar ook snel weer uit te schrijven. Bovendien zijn er wel betere aanbieders waar je wel echte erotische dates kunt hebben. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt en uit bijna 3000 erotische dating sites de beste alternatieven voor instagangbang.com geselecteerd. Volgens onze experts maken deze aanbieders geen gebruik van fictieve profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dating met echte profielen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
22cm (33 jaar) 03 Jul 2018
Ik raad Instagangbang.com niet aan Weet iemand of de website nog online komt, na mijn

Weet iemand of de website nog online komt, na mijn vakantie was de site ineens offline en tot op heden nog steeds..