logo Porngames.nl

Porngames.nl

9
Niet tevreden over Porngames.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen beheerd door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem dus kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Porngames is een fictieve datingsite die gebruik maken van door hunzelf toegevoegde neppe profielen. De berichten worden beantwoord door eigen chatters. Zie wat experts onderzochten op porngames.nl en waarom deze erotische datingsite afgeraden wordt door SafeDate. Ontdek wat de betere alternatieven zijn voor porngames, met goed gecontroleerde profielen en zonder eigen chat operators

Porngames review

Porngames is een fake sex datingwebsite dat gebruik maakt van door hunzelf ontwikkelde neppe profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatoperators die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overspoeld met tientallen chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om knappe dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van die berichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waarmee je minstens tien euro een creditbundel moet betalen. Deze bundels lopen op tot de tweehonderdvijftig euro per creditpakket, en hoe hoger je betaald hoe minder je per bericht betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op Porngames.nl?

Toevallig aangemeld op porngames? Wij adviseren je om je hier ook gewoon account op te zeggen en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder fictieve gebruikers. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor porngames.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

porngames account verwijderen

Om je lidmaatschap op porngames te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je porngames-account.
  2. Als tweede klik je op het kopje "Help".
  3. Ga wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "porngames.nl/uitschrijven").
  4. Hierna sturen ze je de bevestigingslink om je profiel voor goed te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink wordt je account direct verwijderd.

Let op: Je porngames eventuele contact punten en chat gesprekken raak je wel kwijt na het deactiveren van je account!