logo Geilemeisjes.eu

Geilemeisjes.eu

Niet tevreden over Geilemeisjes.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen geproduceerd door deze site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geilemeisjes-eu is een datingsite met fictieve profielen. De berichten worden daarnaast beantwoord door eigen berichten centrales. Lees wat onze experts van geilemeisjes.eu vinden en waarom deze erotische datingsite afgeraden wordt door ons. Kijk wat de beste seks dating site zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder chat operators

geilemeisjes-eu review

geilemeisjes-eu is een seks dating website dat gebruik maakt van fake profielen die zij zelf hebben toegevoegd. De berichtjes worden in bijna alle gevallen beantwoord en verstuurd door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een bericht wilt antwoorden moet je daarvoor geld betalen per verstuurd bericht. Daarnaast moet je ook gelijk een dure credit bundel vooruitbetalen van minimaal € 17,50-, oplopend tot €219,50 . Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de kosten per bericht. Daarentegen betaal je met de meest dure creditpakket nog gewoon tenminste €1,10 per bericht dat je verstuurd. Bij een creditbundel betaal je maar liefst 1,75 euro per berichtje. Daarna is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om offline afspraakjes te krijgen via deze datingsite al zeggen ze vaak genoeg dat het gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Geilemeisjes.eu?

Dus ben je een gebruiker van geilemeisjes-eu, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere aanbieders voor casual dating met echte leden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor geilemeisjes.eu. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdating met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

geilemeisjes-eu profiel verwijderen

Meestal maken dit soort casual dating websites het de gebruiker zowat onmogelijk om je hier uit te schrijven. Daarentegen wisten onze datingexperts de juiste manier te vinden om je geilemeisjes-euprofiel te verwijderen. Om je geilemeisjes-eu account op te zeggen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede ga je naar de directe link: "http://geilemeisjes.eu/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap te verwijderen

Let op: Je geilemeisjes-eu eventuele credits en berichten geschiedenis raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Ramses (68 jaar) 22 mei 2019
Ik raad Geilemeisjes.eu niet aan na 2 maanden contact zegt ze dat ik nu crediet moet kopen

na 2 maanden contact zegt ze dat ik nu crediet moet kopen anders verbreekt ze het contact dit is toch afpersing?!?!!

auteur van de beoordeling
Mister F (65 jaar) 14 mei 2019
Ik raad Geilemeisjes.eu niet aan Ik kap er gleijk mee een pakket kost 100 euro en daar doe

Ik kap er gleijk mee een pakket kost 100 euro en daar doe je niet eens 3 dagen mee ik ben geen miljoenair!

auteur van de beoordeling
Waarom (38 jaar) 02 mei 2019
Ik raad Geilemeisjes.eu niet aan Ik kreeg in totaal drie gratis berichten om te versturen

Ik kreeg in totaal drie gratis berichten om te versturen en ze allemaal verstuurd. Kreeg leuke antwoorden terug en hebben mij doen laten beslissen om een creditpakket ter waarde van 49,50. Ik dacht dat het wel voldoende zou zijn om tot een ontmoeting te komen. Nu is gebleken dat het fictief is maar heb ik nog credits over. De vrouwen met wie ik contact hebt geven niet aan fake te zijn, maar zeggen ook niet dat ze echt zijn. Wat moet ik in hemelsnaam doen want ik heb echt nog veel credits over? Ik zit in een rot situatie, ik wil het wel geloven maar ik kan het niet meer geloven.

auteur van de beoordeling
Anthony (22 jaar) 22 Apr 2019
Ik raad Geilemeisjes.eu niet aan Mijn naam is Anthony en ik wil mensen waarschuwen om uit

Mijn naam is Anthony en ik wil mensen waarschuwen om uit te kijken voor de centjes. Hier zit een heel systeem achter en de bedoeling om je zo lang mogelijk vast te houden. Het zag er wel rooskleurig uit bij het inschrijven en de ene na de andere leuke meid meldde zich bij mij. Na een half jaar weet ik wel dat het niet gaat werken

auteur van de beoordeling
Brandon (34 jaar) 22 Jul 2018
Ik raad Geilemeisjes.eu niet aan Van deze wist ik al dat alles nep

Van deze wist ik al dat alles nep was. Die heb ik al een keer grondig doorzocht. Hun werken ook met chatoperators die jou zoveel mogelijk berichten willen laten versturen. Zo verdienen ze hun centjes