logo Rileymoon.nl

Rileymoon.nl

9
Niet tevreden over Rileymoon.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk geproduceerd door de website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rileymoon is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. rileymoon berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rileymoon.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rileymoon zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rileymoon review

Rileymoon is een fictieve datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarbij worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je registratie overspoeld met soms honderden berichtjes van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil reageren moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel inkopen waarmee je ten minste 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe hoger je aanschaft des te minder je hoeft te betalen. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te scoren, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op rileymoon.nl?

Dus ben je aangemeld op rileymoon, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating zonder fictieve leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor rileymoon.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

rileymoon account verwijderen


Je rileymoon account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechts boven op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "rileymoon.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt permanent verwijderd.

Let op: Je rileymoon eventuele contact punten komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!