logo Geilevrouwen.nl

Geilevrouwen.nl

Niet tevreden over Geilevrouwen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk ontwikkeld door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021

Geilevrouwen is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. geilevrouwen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geilevrouwen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geilevrouwen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geilevrouwen review

Geilevrouwen is een fake datingsite met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je direct na je aanmelding overspoeld met tig tallen berichten van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om goed uitziende dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waardoor je op z'n minst voor 10 euro credits moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe meer je koopt hoe minder je per credit betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op geilevrouwen.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van geilevrouwen, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betere opties voor seks dating zonder fictieve leden. Daarnaast hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor geilevrouwen.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

geilevrouwen account verwijderen

Je geilevrouwen account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Als tweede ga je links onder in het menu naar "Mijn oproepje" (of surf naar "geilevrouwen.nl/account").
  3. Druk daarna onderaan de pagina op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk dan alleen nog de "OK" knop om jouw account definitief te verwijderen.

Let op: Je geilevrouwen eventuele tegoed vervallen direct na deze aktie!