logo Casty.nl

Casty.nl

10
Niet tevreden over Casty.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Casty is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. casty berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts casty.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor casty zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Casty review

Casty is een fake dating website met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je rap na je registratie overrompelt met tientallen reacties van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende dames. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waardoor je minstens voor 10 euro een bundel moet aanschaffen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per berichtje betaald. Uiteraard is het nooit mogelijk om fysieke dates te scoren, al laten ze veelal overkomen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op casty.nl?

Dus ben je een van de profielen op casty, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betere opties voor casual dating met echte leden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor casty.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze sexdating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.