logo Reifefrauenfick.com

Reifefrauenfick.com

9
Niet tevreden over Reifefrauenfick.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal aangemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem en kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Reifefrauenfick is een erotische dating site met fictieve profielen. Tevens worden berichten beantwoord door ingehuurde chat operators. Ontdek wat onze experts van reifefrauenfick.com vinden en waarom deze casual dating site afgeraden wordt door ons. Ondervind wat de betrouwbare erotische dating site zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder neppe berichten van chatoperators

reifefrauenfick review

reifefrauenfick is een seks dating website die gebruik maken van fake profielen die door deze site zelf worden aangemaakt. De berichten worden in bijna alle gevallen geschreven door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales zijn getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want zodra je op zo een berichtje wilt antwoorden moet je daarvoor €1,90 betalen per bericht dat je verstuurd. Daarnaast moet je vaak meteen een heel creditpakket aankopen van op z'n minst 17,50 euro, oplopend tot en met de 219,50 euro . Hoe hoger de credit pakket des te lager de kosten per credtis. Desondanks zijn de kosten met de meest dure creditpakket als nog wel tenminste €1,10 per bericht dat je verstuurd. Bij een creditbundel betaal je zomaar al € 1,75 per verstuurd bericht. Vervolgens is het niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat dat gewoon kan.

Ingeschreven op Reifefrauenfick.com?

Toevallig een van de gebruikers van reifefrauenfick? Ons advies is om je hier ook per direct account op te zeggen en het eens te proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating zonder fake profielen. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor reifefrauenfick.com. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om tegoed te laten aanschaffen. Zodoende kun je erachter komen welke sexdating sites het beste past bij wat je zoekt.

reifefrauenfick profiel verwijderen

Vaak maken sites als reifefrauenfick.com het de leden vrijwel onmogelijk om je er uit te schrijven. Daarnaast kun je er niks over terug vinden op de veel gestelde vragen pagina. Je reifefrauenfick account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Als tweede druk op het kleine pijltje naar benden, aan de zijkant van je profielfoto gebruikersnaam rechtsboven van de website. Je ziet nu een nieuw menu{ waaronder de optie “Instellingen”, klik hierop.
  3. Op de instellingen pagina scroll je helemaal naar onder. Klik daarna op de button “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Geef een reden waarom je je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de knop “account verwijderen” om je registratie te verwijderen

Let op: Je reifefrauenfick eventuele contact punten en berichten geschiedenis verlies je wel direct hierna!