logo Passioneel.com

Passioneel.com

9
Niet tevreden over Passioneel.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk ontwikkeld door website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Passioneel-com is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. passioneel-com berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts passioneel.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor passioneel-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Passioneel-com review

Passioneel-com is een fake dating website met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je kort na je aanmelding overrompelt met overdreven veel reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om goed uitziende meiden. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een date te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel vooruitbetalen waarmee je ten minste €10,- een creditpakket moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op passioneel.com?

Dus ben je ingeschreven op passioneel-com, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder fictieve leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor passioneel.com. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating sites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

passioneel-com profiel verwijderen


Je passioneel-com account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechtsbovenin op de link "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "passioneel.com/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt verwijderd.

Let op: Je passioneel-com eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!