logo Lustzoekers.nl

Lustzoekers.nl

Niet tevreden over Lustzoekers.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten bij elk privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Lustzoekers is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. lustzoekers berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts lustzoekers.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor lustzoekers zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lustzoekers review

Lustzoekers is een fake datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je aanmelding overladen met tig tallen berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om goed uitziende dames. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je minstens €10,- een creditbundel moet betalen. Deze creditbundels lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe meer je in één keer koopt des te minder je hoeft te betalen. Uiteraard is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al laten ze meestal overkomen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op lustzoekers.nl?

Dus ben je een van de profielen op lustzoekers, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor erotische dating zonder fake gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor lustzoekers.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

lustzoekers profiel verwijderen

Je lustzoekers account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (directe link "lustzoekers.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw account permanent te laten verwijderen.

Let op: Je lustzoekers eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!