Screenshot van Slettenplaza.nl

Slettenplaza.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen worden voornamelijk ontwikkeld door de beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen en kosten bij elk berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!

Slettenplaza is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. slettenplaza berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts slettenplaza.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor slettenplaza zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Slettenplaza review

Slettenplaza is een fake datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je registratie overspoeld met vele reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om sexy vrouwen. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een date te willen regelen. Zodra je op een van deze chatberichten wil reageren moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel inkopen waarmee je ten minste voor tien euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op slettenplaza.nl?

Dus ben je lid van slettenplaza, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere website voor sex dating zonder gemodereerde gebruikers. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor slettenplaza.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Op deze manier kun je erachter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.