logo Xdarling.nl

Xdarling.nl

Niet tevreden over Xdarling.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen beheerd door deze site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Xdarling is een fictieve seks dating site die gebruik maken van zelf toegevoegde neppe profielen. Ook worden de berichtjes beantwoord door ingehuurde chatoperators. Kom er achter wat experts onderzochten op xdarling.nl en waarom deze erotische datingsite afgeraden wordt door ons. Ondervind wat de betere alternatieven zijn voor xdarling, met eerlijke profielen en zonder betaalde chat operators

Xdarling review

Xdarling is een neppe datingsite met daarop zelf gecreëerde neppe profielen. Daarbij worden conversaties verstuurd en beantwoord door eigen chatoperators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je aanmelding overrompelt met tig tallen berichten van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende dames. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een creditpakket aanschaffen waarmee je minimaal €10,- een creditpakket moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot 250 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per credit betaald. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al laten ze veelal overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op Xdarling.nl?

Toevallig ingeschreven op xdarling? Wij adviseren je om je hier ook per direct af te melden en het eens te proberen bij de betrouwbaardere website voor sex dating zonder fake gebruikers. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor xdarling.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

xdarling account verwijderen

Om je inschrijving op xdarling te verwijderen ga je als volgt te werk:

  1. Als eerste moet je inloggen op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Help".
  3. Scroll een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (directe link "xdarling.nl/uitschrijven").
  4. Hierna ontvang je de bevestigings-email om je inschrijving direct te verwijderen. Na het klikken op de link is jouw registratie permanent verwijderd.

Let op: Je xdarling eventuele contact punten en chat berichten vervallen direct na het verwijderen van je account!