logo Profielx.nl

Profielx.nl

9
Niet tevreden over Profielx.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen gemodereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Profielx is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. profielx berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts profielx.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor profielx zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Profielx review

Profielx is een neppe datingwebsite met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je direct na je inschrijving overrompelt met soms honderden reacties van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om dames. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op zo'n chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel inkopen waardoor je op z'n minst 10 euro een creditbundel moet aanschaffen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je betaald hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Vervolgens is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al zeggen ze meestal dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op profielx.nl?

Dus ben je een van de profielen op profielx, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating zonder fake leden. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor profielx.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke sexdating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

profielx profiel verwijderen


Je profielx account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "profielx.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je profielx eventuele contact punten ben je wel kwijt hierna!