logo Geilmoment.nl

Geilmoment.nl

Niet tevreden over Geilmoment.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen ontwikkeld door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021

Geilmoment is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. geilmoment berichten worden beantwoord door ingehuurde berichten centrale. Lees waarom onze experts geilmoment.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geilmoment zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geilmoment review

geilmoment.nl is een casual dating site die gebruik maakt van zelf gemaakte fictieve members. Dit benoemen ze helemaal onderin de pagina verborgen in het midden van de onduidelijke tekst. Zo vermelden ze: "De profielen op geilmoment zijn fake, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van chatberichten moet je een vast bedrag betalen per berichtje. Daarbij worden reacties die je binnen krijgt automatisch verstuurd door de website zelf. Zodra je op zo een chat in gaat wordt dit chatbericht beantwoord door een ingehuurde chatter. Deze chatters krijgen gewoonlijk een klein percentage per berichtje dat ze versturen of ontvangen. Vervolgens word je binnen een paar minuten na de aanmelding bedolven door binnenstormende berichtjes van dit soort zelf gemaakte profielen. Daarbij gaat het bijna altijd om aanlokkelijke dames.

Bovendien proberen deze profielen je allemaal de gedachte te geven belangstelling in jou te hebben, met daarbij een ontmoeting in de planning. Dit terwijl het hebben van echte dates niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden en versturen van chat berichten zijn ten minste 75 cent per chat bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel credits aanschaffen van €74,99. Anders kost het je al gauw meer dan €1,- per credit. Uiteraard is het in alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te krijgen met de profielen op geilmoment. Al poberen ze vaak de indruk te wekken dat ze juist graag willen daten. Kort samengevat hebben deze profielen als doel om jou zo lang als mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op geilmoment.nl?

Ben je een van de gebruikers van geilmoment, dan is ons advies om je daar ook meteen weer uit te schrijven. Daarentegen zijn er wel goedkopere websites waar je wel echte seksdates kunt hebben. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 2000 seks datingsites de beste alternatieven voor geilmoment.nl geselecteerd. Zoals je kunt verwachten maken deze datingsites geen gebruik van nep profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte vrouwen.