logo Geile-oma.nl

Geile-oma.nl

Niet tevreden over Geile-oma.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen geproduceerd door de site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Geile-oma is een datingsite met fake profielen. De berichten worden daarnaast beantwoord door ingehuurde chatters. Ondervind wat onze experts over geile-oma.nl zeggen en waarom deze casual dating website afgeraden wordt door experts. Bekijk wat betere seks dating site zijn met eerlijke profielen en zonder chat operators

geile-oma review

geile-oma is een dating site met voornamelijk fictieve profielen die deze site zelf hebben gecreëerd. De reacties worden zowat allemaal verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters zijn getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want wanneer je op een van deze chatberichten wilt antwoorden moet je daarvoor geld betalen per bericht dat je verstuurd. Bovendien moet je vaak gelijk een creditpakket aanschaffen van minimaal 17,50 euro tot ruim over de 200 euro per creditpakket. Hoe hoger de creditpakket des te lager de kosten per chatbericht. Aan de andere kant betaal je met de duurste creditpakket als nog gewoon tenminste €1,10 per verstuurd bericht. Bij een aankoop kost het je een euro vijfenzeventig per verstuurd bericht. Echter is het niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren al beweren ze veelook al dat dat wel zo is.

Ingeschreven op Geile-oma.nl?

Toevallig een van de leden van geile-oma? Wij adviseren je om je ook uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating zonder fake leden. Daarnaast hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor geile-oma.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om credit tegoed te laten kopen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

geile-oma uitschrijven

Vaak maken dit soort sex datingsites het gebruikers bijna onmogelijk om je account te verwijderen. Daarentegen wisten onze experts de juiste manier te vinden om je geile-omaprofiel te kunnen verwijderen. Je geile-oma account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Daarna surf je naar: "http://geile-oma.nl/userExtra/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres/wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
  4. Druk op de knop "Afmelden" om je lidmaatschap te verwijderen
  5. Belangrijk! Als laatst vragen ze toestemming om jouw email adres te bewaren om jou na het uitschrijven alsnog te kunnen emaillen. Klik op de "ANNULEREN" knop om jouw profiel +e-mailadres gegevens voor goed te verwijderen uit hun systeem.

Let op: Je geile-oma eventuele tegoed en chat berichten komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Laurens (47 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Geile-oma.nl niet aan Je word bedot waar je bij staat het het is ongekend hoe

Je word bedot waar je bij staat het het is ongekend hoe slinks ze hier te werk gaan om je geld af te nemen.

auteur van de beoordeling
Laurens (66 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Geile-oma.nl niet aan Er zijn valse beloftes gemaakt, wanneer ik kredit zou

Er zijn valse beloftes gemaakt, wanneer ik kredit zou kopen zouden we kunnen afspreken maar dat zat er nooit in.

auteur van de beoordeling
The Master (58 jaar) 02 mei 2019
Ik raad Geile-oma.nl niet aan Als geile oma ga je niet vragen stellen en weet je waar je

Als geile oma ga je niet vragen stellen en weet je waar je over praat. Wat een onzin daar!

auteur van de beoordeling
Onno (62 jaar) 23 Apr 2019
Ik raad Geile-oma.nl niet aan Er is geen houden aan, de credits zijn zo snel op door

Er is geen houden aan, de credits zijn zo snel op door alle vragen die ze stellen. Niemand wilt op een andere manier chatten. Ze willen allemaal via de site verder communiceren. Erg vervelende situatie om in te belanden. Ik kan alleen als advies geven, als dit ontstaat dan kom je in een cirkel terecht. Stap eruit voor het te laat is en je net als ik in de schulden bent beland door het vele chatten en hopen.

auteur van de beoordeling
Luckylover (43 jaar) 23 Jul 2018
Ik raad Geile-oma.nl niet aan Louter slechte ervaringen met een aantal van de oma&;

Louter slechte ervaringen met een aantal van de oma's en een oma in het bijzonder. Die heeft mij echt gekleineerd, misleid en opgelicht. Zieke geesten daar die zogenaamde oma's.