logo Rijpeflirts.nl

Rijpeflirts.nl

Niet tevreden over Rijpeflirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk beheerd door deze website zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten bij ieder privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Rijpeflirts is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. rijpeflirts berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijpeflirts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpeflirts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpeflirts review

Rijpeflirts is een neppe datingsite met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarnaast worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je aanmelding overrompelt met soms honderden berichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op zo'n berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minstens voor tien euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per berichtje betaald. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al zeggen ze vaak dat ze het wel willen.

Ingeschreven op rijpeflirts.nl?

Dus ben je een van de profielen op rijpeflirts, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating zonder gemodereerde leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor rijpeflirts.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdates met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

rijpeflirts profiel verwijderen

Je rijpeflirts account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Daarna klik je op "Mijn oproepje" (directe link "rijpeflirts.nl/account").
  3. Klik daarna onderaan de pagina op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw profiel te verwijderen.

Let op: Je rijpeflirts eventuele contact punten raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Opgelucht (51 jaar) 15 mei 2018
Ik raad Rijpeflirts.nl niet aan Ik ben behoorlijk opgelucht te weten dat dit alleen een

Ik ben behoorlijk opgelucht te weten dat dit alleen een fictieve chatdienst is. Controleer al een poosje de internet geschiedenis van mijn man omdat hij 's nachts nogal tot laat achter de computer zit. Iedere keer kwam deze website rijpeflirts.nl naar voren, en ik was al bang dat mijn man was vreemdgegaan. Dit valt ook niet goed te keuren, maar tussen fantasie of praktijk zit voor mij nog een groot verschil.