logo 50plusseksdating.nl

50plusseksdating.nl

Niet tevreden over 50plusseksdating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen geproduceerd door deze site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

50plusseksdating is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. 50plusseksdating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 50plusseksdating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 50plusseksdating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

50plusseksdating review

50plusseksdating is een fake dating site met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je rap na je inschrijving overrompelt met vele berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke meiden. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen regelen. Wanneer je op een berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een bundel inkopen waarmee je minstens voor 10 euro een bundel moet nemen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je per credit moet betalen. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al doen ze meestal overkomen dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op 50plusseksdating.nl?

Dus ben je een van de leden van 50plusseksdating, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere opties voor casual dating zonder fake profielen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor 50plusseksdating.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je erachter komen welke sexdating websites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

50plusseksdating account verwijderen

Je 50plusseksdating account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het tandwiel icoontje (of ga direct naar "50plusseksdating.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina klik je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de button "OK" om jouw account meteen te verwijderen.

Let op: Je 50plusseksdating eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!