logo Regiomaatjes.nl

Regiomaatjes.nl

9
Niet tevreden over Regiomaatjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem en kosten bij elk bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Regiomaatjes is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. regiomaatjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts regiomaatjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor regiomaatjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Regiomaatjes review

Regiomaatjes is een fake datingwebsite met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarbij worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je registratie overrompelt met vele berichtjes van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy vrouwen. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je op z'n minst tien euro credits moet kopen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe meer je betaald hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al zeggen ze meestal dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op regiomaatjes.nl?

Dus ben je een gebruiker van regiomaatjes, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere aanbieders voor casual dating zonder fictieve gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor regiomaatjes.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

regiomaatjes profiel verwijderen

Je regiomaatjes account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (directe link "regiomaatjes.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw account permanent te verwijderen.

Let op: Je regiomaatjes eventuele contact punten verlies je wel direct na deze aktie!