logo Geilematures.nl

Geilematures.nl

Niet tevreden over Geilematures.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Geilematures is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. geilematures berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geilematures.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geilematures zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geilematures review

Geilematures is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met tig tallen reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van deze berichtjes wil reageren moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een bundel kopen waardoor je op z'n minst tien euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per credit moet betalen. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al wekken ze meestal de indruk dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op geilematures.nl?

Dus ben je aangemeld op geilematures, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder nep leden. Bovendien hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor geilematures.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

geilematures profiel verwijderen

Je geilematures account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het tandwiel (directe link "geilematures.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op "OK" om jouw account definitief te laten verwijderen.

Let op: Je geilematures eventuele tegoed vervallen direct hierna!