logo Omaneuken.eu

Omaneuken.eu

Niet tevreden over Omaneuken.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk beheerd door website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Omaneuken-eu is een seks datingsite met fake profielen. De berichten worden tevens beantwoord door ingehuurde chatoperators. Zie wat onze experts onderzochten op omaneuken.eu en waarom deze datingwebsite afgeraden wordt door ons. Ondervind wat de betere seks dating site zijn met echte profielen en zonder chatoperators

omaneuken-eu review

omaneuken-eu is een erotische datingsite met fictieve profielen die deze website zelf hebben aangebracht. De reacties die je ontvangt worden voornamelijk zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze berichten centrales zijn getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want wanneer je op deze berichten wilt reageren moet je daarvoor €1,90 betalen per bericht. Daarvoor moet je in de meeste gevallen ook direct een creditpakket kopen van minstens meer dan 17 euro, oplopend tot en met €219,50 . Hoe groter de creditbundel des te lager de kosten per verstuurd bericht. Des al niet te min zijn de kosten bij de hoogste creditbundel als nog wel meer dan 1 euro per reactie. Bij de laagste creditbundel betaal je tot € 1,75 per verstuurd bericht. Daarna is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte afspraakjes te regelen met de profielen op deze datingwebsite al beweren ze in de meeste gevallen dat dit wel mogelijk is.

Ingeschreven op Omaneuken.eu?

Toevallig een van de gebruikers van omaneuken-eu? Wij raden je aan om je per direct profiel te verwijderen en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder gemodereerde leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor omaneuken.eu. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze sexdating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

omaneuken-eu profiel verwijderen

Meestal maken dit soort seks dating sites het jou zo onbegrijpelijk mogelijk om je account te verwijderen. Natuurlijk wisten onze datingexperts de beste manier te vinden om je profiel te kunnen verwijderen. Je omaneuken-eu profiel verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Vervolgens ga je naar de directe link: "http://omaneuken.eu/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres in waarmee je je hebt geregistreerd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je registratie definitief te verwijderen

Let op: Je omaneuken-eu eventuele credits en berichten raak je wel kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
3 / 10
Betrouwbaarheid
3 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
3 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Bob (79 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Omaneuken.eu niet aan Het is misleidend als je gewoon op date wilt gaan en je

Het is misleidend als je gewoon op date wilt gaan en je pas na 2 maanden krijgt te horen dat afspreken niet mogelijk is.

auteur van de beoordeling
Groot29 (78 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Omaneuken.eu niet aan Van dat neuken komt niks terecht teminste nog wel een

Van dat neuken komt niks terecht teminste nog wel een gevoel dat ik met een echt persoon aan het praten ben.

auteur van de beoordeling
Casper (51 jaar) 03 mei 2019
Ik raad Omaneuken.eu niet aan Ik besprak alles wat nodig was om een date te realiseren

Ik besprak alles wat nodig was om een date te realiseren maar het was nooit genoeg.

auteur van de beoordeling
Werphengel (78 jaar) 24 Apr 2019
Ik raad Omaneuken.eu niet aan Het kan nooit het plan zijn om week in week uit te blijven

Het kan nooit het plan zijn om week in week uit te blijven chatten. Het klinkt misschien gek maar ik was echt gek op die vrouw. Ik ben in totaal bijna drie maanden in gesprek geweest. De laatste week wou ik echt dat ze met een voorstel kwam om elkaar te zien. Uiteindelijk hebben we ruzie gehad en is het over. Nu ben ik dus erg bang dat ze helemaal niet echt was.

auteur van de beoordeling
Opaatje (53 jaar) 25 Jul 2018
Ik raad Omaneuken.eu niet aan Opaatje hier,

Ik wil even duidelijk maken dat

Opaatje hier,Ik wil even duidelijk maken dat er niet af valt te spreken en ze ook geen concessies doen. Dus ik zie het nut er niet van in om daar te blijven chatten. Ik ben ook erg geduldig geweest en weken aan de praat met vier vrouwen onafgebroken. Ik kan alleen maar concluderen dat het gaat om fictieve profielen wat ik wel erg jammer vond want ik voelde wel een klik met een van de dames. Maar ik heb er niets aan.