logo Seniorensexclub.nl

Seniorensexclub.nl

Niet tevreden over Seniorensexclub.nl? Probeer dan gratis Pimperbook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal aangemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten bij ieder bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021

Seniorensexclub is een seks dating site met fake profielen. De berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees wat de experts onderzochten op seniorensexclub.nl en waarom deze erotische datingwebsite afgeraden wordt door ons. Kom erachter wat de eerlijke datingsite zijn met echte profielen en zonder fake berichten van chatoperators

seniorensexclub review

seniorensexclub is een casual dating website die gebruik maken van neppe profielen die deze site zelf hebben toegevoegd. De berichten worden voornamelijk beantwoord en verstuurd door chat operators die daarvoor een commissie over de berichten ontvangen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van deze berichtjes wilt antwoorden moet je daarvoor meer dan één euro betalen per bericht. Daarvoor moet je meestal gelijk meerdere credits betalen van ten minste ruim 17 euro, oplopend tot wel 219,50 euro per creditbundel. Hoe groter het aankoop bedrag des te lager de kosten per verstuurd berichtje. Daarentegen betaal je met de duurste credit-bundel nog gewoon €1,10 per bericht dat je verstuurd. Bij de goedkoopste creditpakket betaal je zelfs zomaar 1,75 euro per chatbericht. Desondanks is het bij bijna alle profielen onmogelijk om fysieke dates te regelen al laten ze vaak overkomen dat dit gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Seniorensexclub.nl?

Toevallig lid van seniorensexclub? Wij raden je aan om je daar ook meteen profiel te verwijderen en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder nep leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor seniorensexclub.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je erachter komen welke erotische datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

seniorensexclub profiel verwijderen

Meestal maken dit soort dating sites het je bijna onmogelijk om je profiel te verwijderen. Gelukkig wisten de experts de snelste weg te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Om je profiel te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna surf je naar: "http://seniorensexclub.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres in waarmee je bent aangemeld.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je registratie stop te zetten

Let op: Je seniorensexclub eventuele resterende credits en chat berichten raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Timo (21 jaar) 3 juni 2019
Ik raad Seniorensexclub.nl niet aan ALERT! dit is een fake site met fake profielen ALERT!

ALERT! dit is een fake site met fake profielen ALERT!

auteur van de beoordeling
Jake (57 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Seniorensexclub.nl niet aan Misschien is het omdat ik wat ouder ben maar die hele

Misschien is het omdat ik wat ouder ben maar die hele trend om alleen maar te chatten volg ik niet ik kom toch gewoon voor een lekkere wip langs, nee dat is niet mogelijk volgens iedereen daar.

auteur van de beoordeling
Daniel54 (54 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Seniorensexclub.nl niet aan Me profiel was nog niet eens aangevuld en ik werd al dood

Me profiel was nog niet eens aangevuld en ik werd al dood gegooit met berichten van dames in mijn buurt nou dat kan helemaal niet want ik heb nog niet eens opgegeven waar ik woon! Hoe kan dat nou weer

auteur van de beoordeling
Opaton (61 jaar) 29 april 2019
Ik raad Seniorensexclub.nl niet aan Je stuurt een bericht, je wilt seks als vrouw en zoekt

Je stuurt een bericht, je wilt seks als vrouw en zoekt daarvoor een seniore man. En puntje bij paaltje kom je je woorden niet na. Dan moet het toch iets zijn wat niet klopt, ik vertrouw het niet. Opa Ton

auteur van de beoordeling
Cokkie (51 jaar) 14 september 2018
Ik raad Seniorensexclub.nl niet aan Ik vond het in het begin vreemd als zij of ik wou neuken

Ik vond het in het begin vreemd als zij of ik wou neuken dat de vrouwen allerlei uitvluchten en smoesjes verzonnen. Als ik (voor de grap) verzocht om een foto van hun intiemste delen te sturen kreeg ik een afwijkend antwoord. Of ze vertelde dat, als ik hun kwam neuken, ik maar zelf een foto daarvan moest maken. Ik heb gewoon de door jullie opgegeven site ingevuld en me uit laten schrijven. Bedankt voor de informatie. Is de site ouderevrouwen.nl van hetzelfde soort. Ik ben op die site door een kennis attent gemaakt. Ik ben er echter nog niet online.gegaan en heb me nog niet ingeschreven. Kan ik dit veilig wel doen?