logo 40plusdateklub.com

40plusdateklub.com

Niet tevreden over 40plusdateklub.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal geplaatst door de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij elk bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

40plusdateklub is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. 40plusdateklub berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts 40plusdateklub.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor 40plusdateklub zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

40plusdateklub review

40plusdateklub.com is een erotische datingsite die uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf gecreëerde neppe members. Dit tonen ze ook onderaan de website weggestopt in het midden van de moeilijk zichtbare tekst. Zo zeggen ze: "De profielen op 40plusdateklub zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van berichtjes moet je een vergoeding betalen per bericht. Tevens worden de chats die je krijgt geautomatiseerd verstuurd door bots. Zodra je daarop in gaat wordt dit chatbericht beantwoord door een betaalde chatoperator. Deze chatoprators krijgen veelal een bedrag per berichtje dat ze ontvangen of versturen. Vervolgens word je kort na de aanmelding bedolven door inkomende reacties van deze zelf gemaakte leden. Daarbij gaat het in bijna alle gevallen om aantrekkelijke dames.

Niettemin proberen de chatters achter de profielen je de voorbeelding te geven heel veel interesse in je te hebben, met daarbij een afspraakje in de planning. Dit terwijl het hebben van "real life" afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van chat berichten zijn op zijn goedkoopst 75 eurocent per bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel eerst credits aanschaffen van ten minste €74,99. Anderzijds kost het je al snel één euro per bericht. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te krijgen met de gebruikers op 40plusdateklub. Al zeggen ze veelal dat ze wel willen afspreken. Daarentegen hebben deze chat oprators als doel om je zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op 40plusdateklub.com?

Ben jij een van de leden van 40plusdateklub, dan adviseren wij je om je daar ook meteen weer af te melden. Tenslotte zijn er wel betrouwbaardere alternatieven waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt regelen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 2500 erotische dating sites de beste alternatieven voor 40plusdateklub.com geselecteerd. Zoals je kunt verwachten maken deze aanbieders geen gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte dames.