logo Oma-neuken.nl

Oma-neuken.nl

Niet tevreden over Oma-neuken.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem dus kosten bij ieder berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Oma-neuken is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. oma-neuken berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts oma-neuken.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor oma-neuken zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Oma-neuken review

Oma-neuken is een fictieve dating site met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je aanmelding overspoeld met tientallen chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits kopen waardoor je op z'n minst €10,- een creditbundel moet betalen. Deze prijzen lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe meer je neemt des te minder je per berichtje betaald. Echter is het nooit mogelijk om echte dates te krijgen, al zeggen ze vaak dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op oma-neuken.nl?

Dus ben je een van de profielen op oma-neuken, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seksdating zonder fictieve leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor oma-neuken.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

oma-neuken profiel verwijderen


Je oma-neuken account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de link "Help".
  3. wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "oma-neuken.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt geheel verwijderd.

Let op: Je oma-neuken eventuele contact punten komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Olaf (21 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Oma-neuken.nl niet aan En ja hoor weer een sex website die je in de maling neemt,

En ja hoor weer een sex website die je in de maling neemt, ze hebben hier niet de intentie om concreet iets met je af te spreken lekker wazig allemaal zodat je gewoon credit blijft aanschaffen om aan de lijn te blijven!

auteur van de beoordeling
Target (39 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad Oma-neuken.nl niet aan Een oma neuken, nou op die verrotte site is toch echt geen

Een oma neuken, nou op die verrotte site is toch echt geen ene oma te neuken. Is ook niet gek als het allemaal fictief is.