logo Rijpevrouwtjes.nl

Rijpevrouwtjes.nl

9
Niet tevreden over Rijpevrouwtjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal gemodereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijpevrouwtjes is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. rijpevrouwtjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijpevrouwtjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpevrouwtjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpevrouwtjes review

Rijpevrouwtjes is een fake dating website met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je rap na je aanmelding overladen met vele chatberichten van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke dames. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een bundel kopen waarmee je op z'n minst €10,- een creditpakket moet kopen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je betaald per bericht. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op rijpevrouwtjes.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van rijpevrouwtjes, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere website voor seks dating zonder nep profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor rijpevrouwtjes.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

rijpevrouwtjes profiel verwijderen

Je rijpevrouwtjes account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het icoontje van een tandwiel (of ga direct naar "rijpevrouwtjes.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina druk je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw profiel meteen te laten verwijderen.

Let op: Je rijpevrouwtjes eventuele contact punten vervallen direct na het deactiveren van je account!