logo Gratis-oma.nl

Gratis-oma.nl

Niet tevreden over Gratis-oma.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk bijgehouden door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen dus kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gratis-oma is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. gratis-oma berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gratis-oma.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gratis-oma zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gratis-oma review

Gratis-oma is een fictieve datingsite met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je inschrijving overrompelt met vele chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke meiden. Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een date te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Daarvoor moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je minstens tien euro credits moet betalen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je koopt hoe minder je betaald per bericht. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te scoren, al laten ze veelal overkomen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op gratis-oma.nl?

Dus ben je aangemeld op gratis-oma, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betere opties voor erotische dating zonder fake leden. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor gratis-oma.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

gratis-oma profiel verwijderen

Je gratis-oma account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "gratis-oma.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw account meteen te laten verwijderen.

Let op: Je gratis-oma eventuele contact punten verlies je wel direct na deze aktie!