logo Rijpevrouwencontacten.nl

Rijpevrouwencontacten.nl

Niet tevreden over Rijpevrouwencontacten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk gemaakt door beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem dus kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijpevrouwencontacten is een datingsite met fake profielen. Bovendien worden de berichtjes beantwoord door eigen chat operators. Zie wat de experts van rijpevrouwencontacten.nl vinden en waarom deze casual dating website wordt afgeraden door ons. Ondervind wat de meest betrouwbare datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder chat operators

rijpevrouwencontacten review

rijpevrouwencontacten is een datingsite met fake profielen die door hunzelf worden ontwikkeld. De berichten die je ontvangt worden vrijwel altijd beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een commissie over hun verstuurde berichten ontvangen. Deze chat operators zijn getraind om een gesprek tot stand te kunnen houden, want wanneer je op deze berichtjes wilt ingaan moet je daarvoor een vergoeding betalen per bericht. Hiervoor moet je dan meteen een credit bundel kopen van minimaal 17,50 euro, oplopend tot wel 219,50 euro per creditpakket. Hoe groter het aankoop bedrag des te lager de kosten per verstuurd credtis. Desondanks zijn de kosten bij het grootste credit-pakket nog gewoon minimaal 1 euro 10 per reactie. Bij de goedkoopste creditpakket betaal je maar liefst € 1,75 per berichtje. Echter is het bij alle profielen onmogelijk om echte dates te hebben via deze website al beweren ze bijna altijd dat dat wel gewoon kan.

Ingeschreven op Rijpevrouwencontacten.nl?

Dus ben je een gebruiker van rijpevrouwencontacten, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betere website voor sexdating met echte gebruikers. Tevens hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor rijpevrouwencontacten.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

rijpevrouwencontacten profiel verwijderen

Vaak maken dit soort datingsites het jou eigenlijk onmogelijk om je er uit te schrijven. Bovendien lees je over terug op de veel gestelde vragen pagina. Om je profiel te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op rijpevrouwencontacten.nl.
  2. Daarna klik op het kleine pijltje omlaag, rechts van je profielfoto gebruikersnaam rechtsboven van de website. Er verschijnt nu een ander menu{ waaronder , klik in dit menu op de optie “Instellingen”.
  3. Op de instellingen pagina scroll je helemaal naar de onderkant van de pagina. Klik daar op de button “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Geef een reden voor afmelding.
  5. Druk op de button “account verwijderen” om je account definitief te verwijderen

Let op: Je rijpevrouwencontacten eventuele tegoed en chat berichten raak je wel kwijt na deze aktie!