logo Xservice.nl

Xservice.nl

Niet tevreden over Xservice.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen aangemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten bij elk privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Xservice is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. xservice berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts xservice.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor xservice zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Xservice review

Xservice is een fictieve dating site met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je registratie overrompelt met tientallen berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen. Zodra je op zo'n chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket kopen waardoor je op z'n minst €10,- een creditpakket moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je betaald per bericht. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al zeggen ze veelal dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op xservice.nl?

Dus ben je een van de profielen op xservice, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder fictieve leden. Uiteraard hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor xservice.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze casual dating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

xservice account verwijderen


Je xservice account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsbovenin op de knop "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "xservice.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je xservice eventuele contact punten raak je wel na het verwijderen van je profiel!