logo Ikku.nl

Ikku.nl

Niet tevreden over Ikku.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen gegenereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten bij elk privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Ikku is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. ikku berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts ikku.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor ikku zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Ikku review

Ikku is een fake datingsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je rap na je registratie overspoeld met soms honderden berichtjes van deze neppe gebruikers, waarbij het meestal gaat om sexy dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van deze berichten wil reageren moet je daarvoor per bericht geld. Daarvoor moet je een bundel kopen waardoor je ten minste 10 euro een bundel moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe meer je betaald des te minder je per credit moet betalen. Uiteraard is het niet mogelijk om fysieke dates te krijgen, al zeggen ze veelal dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op ikku.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van ikku, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betere aanbieders voor casual dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor ikku.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke sexdating websites de beste keuze is voor wat je zoekt.

ikku account verwijderen

Je ikku account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "ikku.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw profiel permanent te verwijderen.

Let op: Je ikku eventuele contact punten raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Zwarte Piet (50 jaar) 09 Jan 2020
Ik raad Ikku.nl niet aan Beste mensen, Het is nu januari

Beste mensen, Het is nu januari 2020.... Ikku.nl is weer in de lucht, en het is dezelfde kolerezooi als t altijd geweest is. Alleen maar nep profielen, belachelijk hoge kosten... Beste mensen, TRAP ER NIET IN!!! het is weggegooid geld, en je zult NOOIT iemand vinden hier, behalve een operator, die in de verste verte niet lijkt op de persoon waarmee je dènkt te mailen.... Nogmaals, HET IS NEP!, TRAP ER NIET IN!!

auteur van de beoordeling
Armando (0 jaar) 24 Mar 2019
Ik raad Ikku.nl niet aan ze blijven je lastig vallen als je netjes nee

ze blijven je lastig vallen als je netjes nee zegt . gek genoeg snappen ze wel nee als je ze met de dood bedreigt (ik weet het niet goed maar IK HAD GEEN ANDERE OPTIE OM NEE DOOR DIE F ING STROT TE DRUKKEN ) nee is nee toch of ben ik gek? OW EEN WAARSCHUWING MAAK EERST JE CREDITS OP JE KRIJGT ZE NIET TERUG mij hebben ze er af ge schopt omdat ik nee een beetje te duidelijk maakte . en let op ikku heeft zustersites dat betekent dat jou profiel NIET alleen op ikku staat maar ook op die sites de sites zijn gelinkt dus wis je acount bij een en je wist ze bij allemaal. maar zoek wel eerst die andere sites op want anders kom je mischien daar op uit en meld je dus weer bij het zelfde wespen nest aan.