logo 18meisjes.nl

18meisjes.nl

14
Niet tevreden over 18meisjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk gemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

18meisjes is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. 18meisjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 18meisjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 18meisjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

18meisjes review

18meisjes is een neppe datingsite met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je registratie overspoeld met veel berichten van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je ten minste voor 10 euro een bundel moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe meer je aanschaft hoe minder je per berichtje betaald. Desondanks is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al laten ze vaak overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op 18meisjes.nl?

Dus ben je aangemeld op 18meisjes, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder gemodereerde gebruikers. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor 18meisjes.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je credits te laten aanschaffen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

18meisjes profiel verwijderen


Je 18meisjes account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "18meisjes.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je 18meisjes eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Dampie (19 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad 18meisjes.nl niet aan Nee dit meen je niet zeg, ik zie net pas in dat jullie

Nee dit meen je niet zeg, ik zie net pas in dat jullie gewoon gelijk hebben. Ik zag het daarvoor echt niet en voel mij zo in de maling genomen. Dan denk je naar 18+ meisjes te zoeken en kom je erachter dat de hele boel gewoon fake is. Ik ga mij nu direct uitschrijven!