logo Dominantevrouwen.nl

Dominantevrouwen.nl

Niet tevreden over Dominantevrouwen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal beheerd door website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Dominantevrouwen is een datingsite met fictieve profielen. Bovendien worden de berichtjes beantwoord door eigen chatoperators. Lees wat experts van dominantevrouwen.nl vinden en waarom deze erotische datingsite wordt afgeraden door SafeDate. Onderzoek wat de betrouwbare datingsite zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder chat operators

dominantevrouwen review

dominantevrouwen is een casual dating site met daarop fictieve profielen die door deze site zelf zijn aangemaakt. De chat berichten worden bijna allemaal zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chat operators weten precies hoe ze jou kunnen misleiden om te reageren, want wanneer je op zo een berichtje wilt reageren moet je hiervoor een vergoeding betalen per verstuurd bericht. Daarnaast moet je dan eerst een dure bundel inkopen van minstens meer dan 17 euro tot bijna €220 per aankoop. Hoe groter de credit pakket des te lager de uitgaven per chatbericht. Desondanks zijn de kosten bij de meest dure credit-pakket als nog gewoon ruim één euro per bericht dat je verstuurd. Bij de meest voordelige aankoop betaal je zomaar al € 1,75 per verstuurd bericht. Ten slotte is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te krijgen via deze datingwebsite al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat dat gewoon kan.

Ingeschreven op Dominantevrouwen.nl?

Dus ben je lid van dominantevrouwen, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder fake profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor dominantevrouwen.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

dominantevrouwen uitschrijven

Vaak maken dit soort dating websites het je bijna onmogelijk om je profiel te verwijderen. Daarentegen wisten de datingexperts de juiste stappen te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Om je profiel te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Vervolgens ga je direct naar: "http://dominantevrouwen.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je je hebt aangemeld.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je profiel definitief te verwijderen

Let op: Je dominantevrouwen eventuele credittegoed en berichtjes ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Florian (39 jaar) 30 mei 2019
Ik raad Dominantevrouwen.nl niet aan ik ben dus een online deskundige en ik zie zo dat deze

ik ben dus een online deskundige en ik zie zo dat deze site niet veel soeps is. dit is een voorbeeld van internetfraude. hierbij werken mensen een automatische chatservice waar profielen autmatisch reageren op je berichten. als advies : zoek een andere site die wel betrouwbaar is !

auteur van de beoordeling
Koen (53 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Dominantevrouwen.nl niet aan Nee dit zijn geen dominante vrouwen maar ervaren chat

Nee dit zijn geen dominante vrouwen maar ervaren chat operators ik heb hier eerder van gehoord dat zie je vrij snel als je op meerdere sites heb gezeten, koste me deze ronde gelukkig niet zo veel.

auteur van de beoordeling
Mayson (38 jaar) 09 mei 2019
Ik raad Dominantevrouwen.nl niet aan Na veel twijfel mij ingeschreven als bdsm nieuwsgierige en

Na veel twijfel mij ingeschreven als bdsm nieuwsgierige en ik was opzoek naar dominante vrouwen. Al deze vrouwen vond ik gemaakt dominant overkomen of totaal geen besef wat dominant inhoud. Vond het nou niet de moeite waard om er verder te chatten, Als je goed oplet zie je een bepaalde manier van schrijven

auteur van de beoordeling
WesselNL (45 jaar) 25 Apr 2019
Ik raad Dominantevrouwen.nl niet aan Hie waren geen Dominante vrouwen te vinden want deze

Hie waren geen Dominante vrouwen te vinden want deze vrouwen hebben geen ballen en voegen niet de daad bij 't woord. Ben al genoeg in de stront gestapt, heb er tot mijn enkels ingestaan. Je pikt ze er zo uit, ik kan er niets serieus vinden. Als je wilt chatten is het leuk, maar daar is het veel te duur voor.