logo Xpassie.nl

Xpassie.nl

Niet tevreden over Xpassie.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal geproduceerd door deze site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Xpassie is een datingsite met fictieve profielen. Ook worden berichtjes beantwoord door betaalde berichten centrales. Ondervind wat de experts over xpassie.nl zeggen en waarom deze datingwebsite afgeraden wordt door SafeDate. Ondervind wat betere datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder chatoperators

xpassie review

xpassie is een seks dating website met daarop fictieve profielen die door hen zelf zijn aangemaakt. De chat berichten worden zowat allemaal geschreven door chatoperators die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen overhalen om te reageren, want zodra je op zo een chatbericht wilt antwoorden moet je daarvoor meer dan één euro betalen per verstuurd bericht. Daarvoor moet je dan gelijk credits inkopen van ten minste €17,50, oplopend tot 219,50 euro . Hoe groter de creditpakket des te lager de kosten per chatbericht. Anderzijds zijn de kosten met de hoogste credit-bundel nog gewoon meer dan 1 euro per berichtje. Bij de goedkoopste creditbundel betaal je zomaar tot € 1,75 per bericht dat je verstuurd. Ten slotte is het niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen al zeggen ze vaak dat het wel gewoon kan.

Ingeschreven op Xpassie.nl?

Dus ben je een van de leden van xpassie, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sex dating zonder fake leden. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor xpassie.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je erachter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

xpassie account verwijderen

Meestal maken dit soort dating websites het hun leden zo onbegrijpelijk als mogelijk om je hier uit te schrijven. Daarnaast kun je er niks over terug vinden op de veel gestelde vragen pagina. Je xpassie account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Als tweede druk op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, aan de zijkant van je profielfoto gebruikersnaam rechtsboven van de pagina. Er verschijnt nu een menu{ waaronder “Instellingen”, klik daar naar door.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik onderin op de knop met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Selecteer 1 reden waarom je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de button “account verwijderen” om je registratie stop te zetten

Let op: Je xpassie eventuele tegoed en berichten ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!