logo Getint.nl

Getint.nl

Niet tevreden over Getint.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen geproduceerd door deze site zelf Not Safe!
  • Wel credits dus kosten bij elk berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Getint is een nep seks dating site dat gebruik maakt van zelf gemaakte neppe profielen. De berichtjes worden beantwoord door betaalde chat operators. Kom er achter wat onze experts onderzochten op getint.nl en waarom deze datingsite afgeraden wordt door SafeDate. Zie wat betere alternatieven zijn voor getint, met goed gecontroleerde profielen en zonder eigen chat operators

Getint review

Getint is een fictieve datingsite met daarop door hunzelf toegevoegde neppe profielen. Daarbij worden de berichten verstuurd en beantwoord door eigen chatters die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met overdreven veel chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van deze berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel aanschaffen waardoor je op z'n minst 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot 250 euro per transactie, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per berichtje betaald. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op Getint.nl?

Toevallig ingeschreven op getint? Wij raden je aan om je hier per direct af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder gemodereerde leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor getint.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

getint uitschrijven

Om jouw registratie op getint te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je getint-profiel.
  2. Vervolgens ga je naar "Help".
  3. Ga wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of surf naar "getint.nl/uitschrijven").
  4. Hierna sturen ze je de bevestigingsmail om je lidmaatschap officieel te verwijderen. Na het klikken op de link wordt je profiel meteen verwijderd.

Let op: Je getint eventuele contact punten en chat berichten ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!