logo Lekkerenrijp.nl

Lekkerenrijp.nl

Niet tevreden over Lekkerenrijp.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen ontwikkeld door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen dus kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Lekkerenrijp is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. lekkerenrijp berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts lekkerenrijp.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor lekkerenrijp zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lekkerenrijp review

Lekkerenrijp is een neppe dating site met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je direct na je registratie overrompelt met tientallen berichtjes van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke meiden. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je credits vooruitbetalen waarmee je minstens €10,- credits moet kopen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je betaald des te minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te hebben, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op lekkerenrijp.nl?

Dus ben je lid van lekkerenrijp, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating met echte profielen. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor lekkerenrijp.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating websites het meest overeen komt met wat je zoekt.

lekkerenrijp account verwijderen

Je lekkerenrijp account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk daarna op het tandwiel (of surf naar "lekkerenrijp.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina druk je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw profiel permanent te verwijderen.

Let op: Je lekkerenrijp eventuele contact punten raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!