logo Geileamateur.nl

Geileamateur.nl

Niet tevreden over Geileamateur.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal aangemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen dus kosten bij ieder bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geileamateur is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. geileamateur berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geileamateur.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geileamateur zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geileamateur review

Geileamateur is een neppe datingsite met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je aanmelding overladen met overdreven veel berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je minstens 10 euro credits moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je betaald per bericht. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al doen ze vaak overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op geileamateur.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van geileamateur, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating met echte gebruikers. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor geileamateur.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke datingsites het beste alternatief is voor jou.