logo Erobook.nl

Erobook.nl

Niet tevreden over Erobook.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk gemodereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Erobook is een nep erotische datingsite die gebruik maken van zelf toegevoegde neppe profielen. Ook worden berichtjes beantwoord door ingehuurde berichten centrales. Zie wat de experts over erobook.nl zeggen en waarom deze datingsite afgeraden wordt door experts. Ontdek wat de betere alternatieven zijn voor erobook, met eerlijke profielen en zonder betaalde berichten centrales

Erobook review

Erobook is een fake casual dating website met daarop aangemaakte fake profielen. Daarbij worden berichten verstuurd en beantwoord door betaalde chatoperators die vaak betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je registratie overladen met veel berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om mooie meiden. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je credits inkopen waardoor je minstens tien euro een creditbundel moet kopen. Deze creditpakketten lopen op tot 250 euro per creditbundel, en hoe meer je koopt des te minder je betaald per bericht. Echter is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al laten ze veelal overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op Erobook.nl?

Toevallig een van de gebruikers van erobook? Ons advies is om je gewoon account op te zeggen en om het beter is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor casual dating zonder fake leden. Tevens hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor erobook.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke erotische datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

erobook profiel verwijderen

Om je lidmaatschap op erobook te verwijderen ga je als volgt te werk:

  1. Als eerste moet je inloggen op de website daar.
  2. Daarna ga je naar "Help".
  3. Ga een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of surf naar "erobook.nl/uitschrijven").
  4. Hierna ontvang je de bevestigings-email om je registratie voor goed te verwijderen. Na het drukken op de link wordt je registratie voor goed verwijderd.

Let op: Je erobook eventuele credits en berichten ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!