logo Bangfie.nl

Bangfie.nl

Niet tevreden over Bangfie.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk gegenereerd door de site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Bangfie is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. bangfie berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts bangfie.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor bangfie zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Bangfie review

Bangfie is een neppe dating site met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Tevens worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je inschrijving overspoeld met soms honderden berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om meiden. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen regelen. Zodra je op een van die berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een creditpakket kopen waardoor je minimaal voor 10 euro credits moet betalen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je hoeft te betalen. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op bangfie.nl?

Dus ben je een van de leden van bangfie, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor erotische dating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor bangfie.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

bangfie account verwijderen


Je bangfie account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de link "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "bangfie.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je bangfie eventuele contact punten raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!