logo Geilefrauen.eu

Geilefrauen.eu

Niet tevreden over Geilefrauen.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk aangemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geilefrauen is een seks datingsite met neppe profielen. De berichten worden bovendien beantwoord door ingehuurde chat operators. Lees wat onze experts onderzochten op geilefrauen.eu en waarom deze datingsite afgeraden wordt door experts. Ondervind wat betrouwbare erotische dating site zijn met eerlijke profielen en zonder chat operators

geilefrauen review

geilefrauen is een erotische dating website die gebruik maken van neppe profielen die deze website zelf hebben aangemaakt. De berichten die je binnen krijgt worden zowat allemaal geschreven door chatoperators die daarvoor een commissie over hun verstuurde berichten ontvangen. Deze chat operators worden getraind om een gesprek tot stand te houden, want zodra je op deze chatberichten wilt antwoorden moet je daarvoor een bedrag betalen per verstuurd bericht. Daarnaast moet je direct een hele bundel aanschaffen van ten minste € 17,50- tot wel €219,50 . Hoe prijziger het aankoop bedrag des te lager de prijs per verstuurd berichtje. Aan de andere kant betaal je bij de hoogste creditpakket als nog wel meer dan 1 euro per bericht. Bij een creditpakket betaal je maar liefst € 1,75 per berichtje. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te krijgen via deze datingsite al laten ze veelal overkomen dat dit wel gewoon kan.

Ingeschreven op Geilefrauen.eu?

Dus ben je ingeschreven op geilefrauen, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder fictieve leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor geilefrauen.eu. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

geilefrauen account verwijderen

Vaak maken sites als geilefrauen.eu het de leden vrijwel onmogelijk om je account te verwijderen. Uiteraard wisten de datingexperts de snelste weg te vinden om je hier uit te schrijven. Je geilefrauen profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Vervolgens ga je naar de directe link: "http://geilefrauen.eu/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je bent geregistreerd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je account definitief te verwijderen

Let op: Je geilefrauen eventuele credittegoed en berichtjes ben je wel kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Andes (21 jaar) 30 mei 2019
Ik raad Geilefrauen.eu niet aan Het hele domein ziet er onbetrouwbaar uit, slecht

Het hele domein ziet er onbetrouwbaar uit, slecht ingericht en elk profiel lijkt op elkaar. Ik ga het niet een proberen want het is me geld niet waard.

auteur van de beoordeling
Jayden (62 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Geilefrauen.eu niet aan De site ziet er al onbetrouwbaar uit maar ben er toch met

De site ziet er al onbetrouwbaar uit maar ben er toch met me teentjes in gaan dompelen, is gewoon nog een site gemaakt door oplichters niks leuks te vinden.