logo Parenclub.nl

Parenclub.nl

Niet tevreden over Parenclub.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal bijgehouden door de beheerders zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Parenclub is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. parenclub berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts parenclub.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor parenclub zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Parenclub review

Parenclub is een fake dating website met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overladen met tientallen reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van deze berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je minimaal 10 euro een creditbundel moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per bericht betaald. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al wekken ze vaak de indruk dat ze het wel willen.

Ingeschreven op parenclub.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van parenclub, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating zonder nep gebruikers. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor parenclub.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

parenclub profiel verwijderen


Je parenclub account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechts boven op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "parenclub.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt geheel verwijderd.

Let op: Je parenclub eventuele tegoed ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!