logo Heerlijkmoment.nl

Heerlijkmoment.nl

9
Niet tevreden over Heerlijkmoment.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen aangemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Heerlijkmoment is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. heerlijkmoment berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts heerlijkmoment.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor heerlijkmoment zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Heerlijkmoment review

Heerlijkmoment is een neppe datingsite met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je aanmelding overladen met tientallen berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om mooie meiden. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van die berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je credits vooruitbetalen waardoor je ten minste 10 euro een bundel moet kopen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe meer je neemt des te minder je per credit moet betalen. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op heerlijkmoment.nl?

Dus ben je een van de leden van heerlijkmoment, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betere website voor sex dating met echte profielen. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor heerlijkmoment.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

heerlijkmoment account verwijderen

Je heerlijkmoment account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "heerlijkmoment.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw account direct te verwijderen.

Let op: Je heerlijkmoment eventuele contact punten vervallen direct na het verwijderen van je profiel!