logo Lekkerpervers.nl

Lekkerpervers.nl

Niet tevreden over Lekkerpervers.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk gemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Lekkerpervers is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. lekkerpervers berichten worden beantwoord door berichten centrale. Lees waarom onze experts lekkerpervers.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor lekkerpervers zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lekkerpervers review

lekkerpervers.nl is een erotische datingsite wat gebruik maakt van door hun zelf gemaakte nep profielen. Dit wordt bevestigd beneden aan de pagina weggestopt in het midden van de kleine letters. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op lekkerpervers zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het versturen van berichtjes moet je betalen per berichtje. Daarnaast worden de berichtjes die je binnen krijgt geautomatiseerd verstuurd door de site zelf. Zodra je hierop reageerd wordt dit chatbericht gevoerd met een betaalde chatter. Deze chatters krijgen vaak een bedrag per berichtje dat ze ontvangen of versturen. Meestal word je binnen een paar minuten na de aanmelding overerstelpt door de tig tallen chat berichtjes van dit soort fake gebruikers. Hierbij gaat het in bijna alle gevallen om aanlokkelijke vrouwen.

Bovendien proberen de chatters achter de profielen je het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben, met daarbij een afspraakje in de planning. Uiteraard is het hebben van fysieke ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden en versturen van chatberichten zijn minimaal €0,75 per bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel een creditpakket inkopen van ten minste €74,99. Anders betaal je al gauw meer dan één euro per chatbericht. Uiteraard is het nooit mogelijk om echte dates te hebben met de gebruikers van lekkerpervers. Al doen ze vaak overkomen dat ze wel graag je in het echt te willen zien. Daarentegen hebben zij als enige doel om je zo lang als mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op lekkerpervers.nl?

Ben jij een van de profielen op lekkerpervers, dan is ons advies om je daar ook snel weer af te melden. Tenslotte zijn er wel betere aanbieders waar je wel echte seksdates kunt scoren. Tevens hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 3000 sex dating sites de beste alternatieven voor lekkerpervers.nl gevonden. Zoals je kunt verwachten maken deze datingsites geen gebruik van fake profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte dames.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Alex44 (44 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad Lekkerpervers.nl niet aan Het is dat ik geen lagere beoordeling kan geven aan

Het is dat ik geen lagere beoordeling kan geven aan lekkerpervers want dat verdien die klootzakken. Eigenlijk zijn ze het schrijven niet waard. Ga hier niet mee in zee! Ik hoop dat iedereen op de site kan zien dat de profielen fictief zijn. Goed kijken want het staat er echt goed. Zeker nieuwe regels van de overheid om dat te melden.Goed opletten!