logo Gogogirls.nl

Gogogirls.nl

Niet tevreden over Gogogirls.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021

Gogogirls is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. gogogirls berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gogogirls.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gogogirls zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gogogirls review

Gogogirls is een neppe dating site met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je direct na je inschrijving overladen met vele berichten van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht geld. Voordat je kunt reageren moet je credits inkopen waardoor je ten minste voor tien euro een bundel moet aanschaffen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je hoeft te betalen. Daarna is het nooit mogelijk om fysieke dates te scoren, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op gogogirls.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van gogogirls, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en het eens te proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder fake leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor gogogirls.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdates met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

gogogirls account verwijderen

Je gogogirls account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (directe link "gogogirls.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw profiel permanent te laten verwijderen.

Let op: Je gogogirls eventuele tegoed komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!