logo Geileprofielen.nl

Geileprofielen.nl

Niet tevreden over Geileprofielen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geileprofielen is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. geileprofielen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geileprofielen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geileprofielen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geileprofielen review

Geileprofielen is een neppe dating website met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met vele berichten van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van deze berichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht betalen. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waarmee je ten minste 10 euro een creditpakket moet inkopen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per bericht betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al zeggen ze bijna altijd dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op geileprofielen.nl?

Dus ben je een gebruiker van geileprofielen, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sex dating zonder fake profielen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor geileprofielen.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste past bij wat je zoekt.

geileprofielen uitschrijven


Je geileprofielen account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "geileprofielen.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je geileprofielen eventuele credits raak je wel na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Kees (63 jaar) 06 Jul 2018
Ik raad Geileprofielen.nl niet aan Geile profielen zijn het zeker maar ze vallen door de

Geile profielen zijn het zeker maar ze vallen door de mand. Niet elke vrouw zal direct de mooiste zijn en zeker niet allemaal naakt. Dit zorgt direct voor wantrouwen en alle alarmbellen beginnen te rinkelen bij mij. Hoe denken andere hierover? Ik heb mij alleen aangemeld en meer niet, gen euro betaald. Inmiddels is deze site vanaf mei ook gestopt net als vele nep sites. Zijn er mensen die zicht geflest voelen?