logo Ru2.nl

Ru2.nl

9
Niet tevreden over Ru2.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Ru2 is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. ru2 berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts ru2.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor ru2 zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Ru2 review

Ru2 is een neppe dating site met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overrompelt met tig tallen berichtjes van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen hebben. Wanneer je op zo'n chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht geld. Daarvoor moet je een bundel inkopen waardoor je ten minste voor 10 euro credits moet betalen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe hoger je koopt hoe minder je per berichtje betaald. Vervolgens is het niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al wekken ze meestal de indruk dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op ru2.nl?

Dus ben je lid van ru2, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betere website voor sex dating zonder nep profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor ru2.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating sites het meest overeen komt met wat je zoekt.

ru2 profiel verwijderen


Je ru2 account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "ru2.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt meteen verwijderd.

Let op: Je ru2 eventuele credits komen direct te vervallen na deze aktie!